De Nieuwe Toekomst project van start in Enschede en Zwolle

Vrouwenplatform Carree Overijssel start per 27 november aanstaande weer in Enschede en Zwolle met het project ‘De Nieuwe Toekomst’.

Dit project richt zich op vrouwen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld en die toe zijn aan het zetten van stappen op weg naar opleiding, werk of andere vormen van meedoen in de maatschappij.

Voor wie?
De Nieuwe Toekomst is er voor vrouwen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld en die, tijdens of na een periode van opvang en/of hulpverlening toe zijn aan het zetten van stappen op weg naar een betere toekomst.

Wat biedt De Nieuwe Toekomst?
* 10 wekelijkse groepsbijeenkomsten in een veilige en stimulerende omgeving begeleid door een trainer.
* Vanaf de vierde groepsbijeenkomst wordt iedere deelnemer gekoppeld aan een individuele coach die begeleiding biedt bij het realiseren van de persoonlijke doelen. Deze coach blijft het gehele traject betrokken bij de deelnemer.
* De groepsbijeenkomsten vinden plaats op een vast dagdeel. De nadruk ligt hier op het ontdekken van talenten, krachten en het stellen van doelen.
* Het project De Nieuwe Toekomst duurt ongeveer 1 jaar.
* Deelname aan De Nieuwe Toekomst is kosteloos.

Wat wordt er gevraagd van de deelnemer?
* Gemotiveerd zijn om deel te nemen aan een jaartraject.
* Deelname vanaf 8 januari 2019 aan de groepstraining in een periode van 10 weken, 1 ochtend per week.
* 1 à 2 uur tijd per week voor afspreken met de coach.

Deelname aan het project of meer weten?
Binnen het project is nog ruimte voor vrouwen die willen deelnemen. Ben je of ken je iemand voor wie de deelname waardevol kan zijn? Neem dan contact met één van de projectleiders van ‘De Nieuwe Toekomst’ via telefoonnummer 06–25 24 77 51 (Zwolle e.o.) of 06-19 67 36 19 (Enschede e.o.).  Je kunt ook een mail sturen naar dnt@vpcarree.nl.

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws.