Er staan weer een aantal leuke evenementen op de planning.
Wat staat er binnenkort op het programma? Je vindt het hieronder.

Zie je iets leuks? Noteer de datum alvast in je agenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Moederschap in verschillende culturen: Wereldvrouwen bij Club Cele Odeon!

4 juni 2019 | 20:30 - 22:00

Save the date! Dinsdagavond 4 juni organiseren wij in samenwerking met Club Cele in Odeon (Rabofoyer) een avond over moederschap in verschillende culturen. Iedereen is welkom, ben jij erbij?! https://zwolsetheaters.nl/programma/clubcele-tottz-juni2019

Club Cele | Wereldvrouwen i.s.m. Vrouwenplatform Carree | Talk of the Town Zwolle

Hoe moeilijk is opvoeden in twee culturen? Daarover gaan we in gesprek met vrouwen uit alle windstreken van de wereld. Dat doen we in samenwerking met project Wereldvrouwen van Vrouwenplatform Carree.

Je opvoeding heeft altijd invloed op de manier waarop jij je leven vormgeeft. Dat is zo voor gezinnen die zijn gevlucht naar Nederland en te maken krijgen met een hele andere cultuur, maar dat geldt net zo goed voor iemand die van een dorp naar de grote stad verhuisd, of als je kind verliefd wordt op iemand met een hele andere achtergrond.

Tijdens het programma Wereldvrouwen op 4 juni willen we onderzoeken welke rol jouw gezinsleven heeft in je keuzes en gedrag, bewust of onbewust. Vroeger, en misschien nu nog steeds? We kijken naar de verschillen maar vooral naar de overeenkomsten van opvoeden in verschillende culturen en gaan in gesprek met interessante gasten. Omdat we in Nederland in een gemixte cultuur samen leven, is het gesprek hierover heel belangrijk om elkaar in onze overeenkomsten te vinden.

Club Cele is een dynamische ontmoetingsplek voor verrassende verbindingen. Elke dinsdag is er een programmering: van stadsgesprek tot theatercollege en van Café 02 tot VPRO Tegenlicht Meet Up. Hier kunnen inwoners van de brede regio Zwolle wekelijks terecht om informatie en inspiratie te halen én te brengen. Zij ontmoeten elkaar op basis van thema’s, onderwerpen en interessegebieden en enthousiasmeren elkaar om samen te aan de slag te gaan. Club Cele zet de stad in beweging en is het vertrekpunt van idee naar realisatie. https://zwolsetheaters.nl/clubcele

Dit zijn altijd zeer inspirerende avonden waarbij het publiek actief meepraat.

 

Gegevens

Datum:
4 juni 2019
Tijd:
20:30 - 22:00
Website:
https://zwolsetheaters.nl/clubcele

Locatie

Club Cele Zwolle
Blijmarkt 25
Zwolle, 8011 ND
+ Google Maps
Website:
https://zwolsetheaters.nl/clubcele

Organisatoren

Vrouwenplatform Carree
Club Cele