Er staan weer een aantal leuke evenementen op de planning.
Wat staat er binnenkort op het programma? Je vindt het hieronder.

Zie je iets leuks? Noteer de datum alvast in je agenda!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Vrouwenevent Zwolle

8 oktober 2019 | 09:00 - 12:30

Waar sta jij op dit moment? En waar zou je naar toe willen groeien? Ben je op zoek naar een (nieuwe) baan of wil je juist meer rust en tijd voor jezelf? Of wil misschien een opleiding gaan volgen?

Ga tijdens dit vrouwenevent, dat op 8 oktober door Vrouwenplatform Carree, Zwols Vrouwen Platform en WOMEN Inc. wordt georganiseerd, samen met andere vrouwen in gesprek en aan de slag met jouw volgende stap!

Een volgende stap is voor iedereen anders. De één wil weer terug aan het werk of meer uren gaan werken, de ander wil vrijwilligerswerk gaan doen of (weer) gaan studeren.

Soumaya: “Het is best spannend om met vrouwen die je niet kent aan tafel te gaan, maar het levert zoveel op. Anderen kijken toch anders naar jou dan jij naar jezelf kijkt.”

Tijdens de bijeenkomst ga je in gesprek met andere vrouwen die net als jij en stap vooruit willen zetten, maar nog niet helemaal weten hoe ze dat kunnen doen. Jullie luisteren naar elkaars verhalen, delen ervaringen en geven tips en adviezen om je dromen om te zetten in durven en doen. Wat is jouw volgende stap? Niets is te gek!

Marjolein: “Het is bedoeld voor zoekenden, en voor hen kan zo’n gesprek heel ondersteunend zijn.”

Het vrouwenevent vindt plaats op 8 oktober 2019 van 9.00-12.30 uur in Stadkamer, Zeven Alleetjes 1a in Zwolle. Koffie en thee worden verzorgd. Deelnemen is gratis en vriendinnen, buurvrouw(en), moeder(s), dochter(s), zus(sen), tante(s) etc. zijn ook van harte welkom!

 

Het programma

  • We beginnen de ochtend met een kennismaking. Leer andere vrouwen uit jouw omgeving kennen en ontvang meer informatie over Vrouwenplatform Carree en WOMEN Inc.
  • Daarna gaan we in groepen werken aan jouw doel. Hoe stel je eigenlijk een doel? En hoe maak je tijd vrij voor jezelf om na te denken over wat jij zou willen?
  • Aan het einde van de ochtenden heb jij meer focus, een heleboel tips en nieuwe energie. Geef die positiviteit door en ga aan de slag met jouw doel!

Jane: “Ik heb in de gesprekken veel tips en adviezen gekregen waar ik nog vaak aan terugdenk.”

 

Voor vragen mail je met Hanife Turan via info@vpcarre.nl of bel even 06-15429550.

We zien je heel graag op 8 oktober!

Meld je nu aan!

Vrouwenevent Zwolle

Gegevens

Datum:
8 oktober 2019
Tijd:
09:00 - 12:30