Er staan weer een aantal leuke evenementen op de planning.
Wat staat er binnenkort op het programma? Je vindt het hieronder.

Zie je iets leuks? Noteer de datum alvast in je agenda!

Laden Evenementen
Zoek Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Lijst navigatie

juni 2017

Informatiebijeenkomst meer vrouwen in gemeenteraden – Oldenzaal

8 juni 2017 | 19:15 - 21:30
Bibliotheek Oldenzaal,
Ganzenmarkt 11
7571 CD Oldenzaal,

Het Vrouwenplatform Carree voert campagne om vrouwen in Overijssel te stimuleren zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Heb je ambitie? Wil je weten wat het werk als raadslid inhoudt en welke stappen je kunt zetten voor je kandidaatstelling? Laat je inspireren en meld je aan! Voor meer informatie, programma en aanmelding klik HIER voor meer informatie en aanmelding. Tijdens deze bijeenkomst zijn zittende vrouwelijke raadsleden aanwezig.

Meer weten »
maart 2018

Programma Gemeente Hardenberg

5 maart 2018 - 9 maart 2018

In de week van Internationale Vrouwendag organiseert de gemeente Hardenberg diverse activiteiten. Hierbij alle activiteiten:

Meer weten »

Carree-Koffie ochtend Wereldvrouwen voor internationale vrouwendag

7 maart 2018 | 10:00 - 11:30

In het kader van internationale vrouwendag en het project wereldvrouwen organiseert Carree een koffie ochtend wereldvrouwen.

Meer weten »

Vrouwen van Nu – “Blij en Gezond”

7 maart 2018 | 19:00
Wapen van Beckum,
Beckeumerkerkweg 20
Hengelo, 7554 PV

Vrouwen van Nu in de gemeentes Hengelo, Borne (Zenderen) en Enschede (Lonneker) organiseert deze bijeenkomst in het kader van Internationale Vrouwendag.

Meer weten »

De Wereld draait door – CDA Vrouwen Kampen

7 maart 2018 | 19:30 - 21:30
MaGreet,
Burgwal 45
Kampen,

CDA Vrouwen Kampen organiseert een thema bijeenkomst. Hier kun je je aanmelden.

Meer weten »

Internationale Vrouwendag wordt dit jaar in Zwolle in 4 wijken gevierd!

8 maart 2018

Het Zwols Vrouwenplatform heeft dit jaar met medewerking van het buurtcultuurfonds in 4 verschillende wijken, Assendorp, Holtenbroek, Zwolle Zuid en in de Wipstrik  in Zwolle diverse activiteiten georganiseerd. Het programma in Zwolle vind je hier.

Meer weten »

Letterlijk en figuurlijk in beweging met Sive

8 maart 2018 | 12:00 - 22:00
Sive, huiskamer en de gehele bibliotheek,
Pijpenstraat 15
Enschede,

Vanaf 12 uur inloop met lunch (€3,- p.p.), inspirerende ontmoeting met Hacer Bircan zij is projectleider Educatie & Participatie, diverse workshops, netwerkbijeenkomst met een hapje en een drankje. In het avondprogramma worden ook diverse workshops aangeboden. Voor meer informatie:

Meer weten »

Internationale, inspirerende, creatieve en sfeervolle Vrouwendag in Kampen

8 maart 2018 | 17:30 - 23:00

Vrouwenraad Kampen organiseert voor de laatste keer een feestelijke dag voor vrouwen met als thema Gelijkwaardigheid. Er zijn inspirerende workshops waarbij iedereen elkaar kan ontmoeten, jong, oud en van verschillende achtergrond. Er is een humoristische theatervoorstelling en een nazit met een drankje en Indonesische hapjes. De entree is gratis evenals het kopje koffie of thee en je hoeft je niet aan te melden. Er zijn diverse kraampjes o.a. voor gezond & beauty. Aanbod workshops: Blufcursus/Vrouwen in hun kracht Mindfullnes Ontwikkel…

Meer weten »

Gevarieerd programma van Dubbelportret Rijssen

8 maart 2018 | 19:00 - 21:30
Parkgebouw,
Oosterhofweg 49
Rijssen,

Dubbelportret Rijssen organiseert op 8 maart een gevarieerd programma, speeddaten, een modeshow en een dansshow. De avond wordt afgesloten met wat hapjes en een drankje. Voor deze viering wordt een kleine bijdrage van €3,-  gevraagd.

Meer weten »

Vrouwenraad Hellendoorn – Slachtvisite door Johanna Reurink

8 maart 2018 | 19:00
Bunga Tandjung,
Molukkenstraat 4
Nijverdal,

Slachtvisite door Johanna Reurink: Er zal op een humoristische manier worden verteld hoe het er vroeger aan tot ging als er een varken werd geslacht. Wie kent niet het roggebrood met spek, gebakken bloedworst en leverworst, hoofdkaas, nagelholt (rookvlees), schinken en droge worst. Ondertussen krijgen we hapjes te proeven. Het beloofd een fantastische avond te worden. Na afloop is er gelegenheid om slachtproducten te kopen. De kosten voor deze avond zijn 5 euro.

Meer weten »
+ Exporteer Vermelde Evenementen