Jonge bevlogen HR studenten van Hogeschool Windesheim als coach!

4e jaars ( vrouwelijke)  studenten van de opleiding Human Resources aan Hogeschool Windesheim in Zwolle kunnen vanaf nu ingezet worden als coach in “Vrouwen coachen Meiden” één van de trajecten van Carree.  

 

Studenten van deze leeftijd kunnen heel goed aansluiten bij de belevingswereld van jongere meiden die een beroep doen op het VCM traject.  Ook vinden veel meisjes het fijn als de coach jong is en vragen hier expliciet om bij een intakegesprek. De HR student kan werken aan de gedragscompetenties reflectie, samenwerken en ethisch en sensitief. Ook wordt een ondernemende houding gevraagd. 

De student kan laten zien wie  zij is als persoon en als professional en wordt door zowel Windesheim als Carree begeleid. Ook monitoren Carree en Windesheim de kwaliteit  van het traject met de coachee. 

De studenten kiezen er voor om langer dan het schooljaar te werken als vrijwilliger voor Carree omdat de trajecten 1 jaar duren.  

Ook kan er voor meiden  die moeite hebben met hun schoolkeuze in februari gebruik gemaakt worden van de 10 weken- trajecten van Hogeschool Windesheim  waarin studenten samen met de coachee (gratis ) de beroepskeuze testen kunnen afnemen .  

We zijn blij in dit schooljaar  met deze  samenwerking en willen  graag  bij  een positieve ontwikkeling het aantal studenten dat ingezet kan worden in de toekomst uitbreiden. 

 

 

 

Geplaatst in Nieuws.