Orange The World! Orange yourself! Er zijn weer T-shirts!

Dit jaar haakt Carree graag opnieuw aan bij de wereldwijde actie van de UN, Orange The World, omdat wij ons verbonden en solidair voelen met kwetsbare vrouwen over de hele wereld. Doe ook mee en bestel een prachtig shirt, waarmee je niet alleen Orange The World, maar ook Vrouwenplatform Carree steunt met het project “De Nieuwe Toekomst“, voor vrouwen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld.

Bestel je shirt hier in de gewenste maat (S, M, L, XL) via info@vpcarree.nl. Kleur: Oranje – Round neck Print wit. Prijs € 35,00 per stuk, levertijd circa 2 weken.

Orange The World Nederland doet mee, 25 november is benoemd als Internationale Dag tegen Geweld tegen Vrouwen. Denk dus aan de levertijd van 2 weken als je het shirt op die dag wilt dragen!

In 2016 is door Artwearness een special edition ‘Orange The World’ shirt ontworpen. Het is een gelimiteerde en genummerde oplage tot 500 stuks. Geprint op een oranje Stella and Stanley shirt en alleen verkrijgbaar bij Artwearness:  “Onze motivatie om dit thema shirt voor Vrouwenplatform Carree te ontwerpen is dat wij ons helemaal aansluiten bij het statement dat agressie en onderdrukking tegen/ bij vrouwen wereldwijd, de wereld uit geholpen moet worden. Ons team is voor de helft (onafhankelijke) vrouw, die zich heel erg bewust is van de vrijheid en veiligheid die zij zelf koestert en die vele anderen moeten ontberen. Dus ook Artwearness vindt dat het tijd voor verandering is. Wij staan  €5,00 per verkocht shirt af aan Vrouwenplatform Carree zodat zij ook hun goede daden voor kwetsbare vrouwen kunnen voortzetten.”

De shirts zijn Artwearness!

De tijd waarin we leven vraagt om een andere manier van denken en doen. We leven in een massacultuur waarin overconsumptie, overbevolking, klimaatverandering en vervuiling aan de orde van de dag zijn. Artwearness bied de bewuste en eigenzinnige consument een eerlijk en origineel product met ‘awareness’.

Artwearness is een initiatief van Marit Otto (beeldend kunstenaar en artdirector van Artwearnes) en Erik van Scheijndel (zakelijk directeur 19 het Atelier Architecten en Artwearness), beide wonend en werkend in Zwolle. Het concept is simpel, een t shirt met een sociaal statement.

Sommige prints zijn afkomstig of geïnspireerd op Marit’s kunstwerken andere prints zijn conceptuele grafische ontwerpen ook van haar hand. Deze ontwerpen zijn gebaseerd op een inval of ontleent aan iets actueels.

Duurzaamheid en fairtrade!

Artwearness heeft geen voorraad, elke bestelling wordt speciaal voor de klant geprint. Geen voorraad betekent geen overschot dus kleinere ecologische voetafdruk. De shirts die wij gebruiken zijn van het merk Stella and Stanley, zij produceren mooie, kwalitatief hoge, moderne, duurzame en slaafvrijeproducten. Deze keuzes zijn terug te vinden in de relatief hogere prijs voor onze shirts en de langere levertijd (circa 2 weken).

 

Geplaatst in Geen categorie, Nieuws.