Sponsors gezocht: adopteer een koppel!

In het kader van maatschappelijk betrokken ondernemen bieden wij de mogelijkheid laagdrempelig bij te dragen. U en uw medewerkers kunnen een koppeling Vrouwen coachen Meiden (VcM) of De Nieuwe Toekomst (DNT) adopteren. Hiermee helpt u direct een meisje of vrouw in Overijssel richting een nieuwe zelfstandige toekomst.

Een koppelprijs is € 1.900,- voor Vrouwen coachen Meiden en € 3.200,- voor De Nieuwe Toekomst. Desgewenst geeft een van onze projectleiders, coaches of bestuursleden een informerende inleiding over onze projecten.

Als tegenprestatie voor uw “adoptie” vermelden we graag uw bedrijfsnaam op onze website en in onze nieuwsbrief. Wij zetten dit uit onder ons grote landelijke en regionale netwerk van vrouwenorganisaties, welzijnsorganisaties, gemeenten en Provincie Overijssel. Daarnaast zijn wij een ANBI instelling en is uw bijdrage daardoor fiscaal aftrekbaar.

Wilt u meer weten over deze manier van ondersteuning of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren, neem dan gerust contact op met Vrouwenplatform Carree!

Geplaatst in Nieuws.