Het succes van Vrouwen coachen Meiden Juli 2016

Dinsdagmorgen, station Zwolle, ontmoet ik Belle. Ik heb haar vier jaar gelden voor het eerst ontmoet toen zij zichzelf aanmeldde voor een coach via Vrouwen coachen Meiden. Haar moeder was pas overleden, waardoor ze erg verward was.

Dezelfde dinsdagmorgen ontmoet ik ook haar coach van toen; Sylvie. Sylvie heeft Belle twee jaar gecoacht. Belle is een mooie zelfverzekerde jonge vrouw geworden en het weerzien tussen Sylvie en Belle is hartelijk en vol betrokkenheid.

De reden dat we elkaar nu weer ontmoeten is dat VcM een 13 jarig meisje via schoolmaatschappelijk werk aangemeld heeft gekregen die recentelijk haar moeder heeft verloren.
Het meisje is verward en heeft iemand nodig die haar begrijpt en die haar stimuleert om in beweging te komen.
Die dinsdag koppel ik de 19 jarige Belle aan het 13 jarige meisje.
En coach Sylvie gaat, samen met mij, Belle coachen bij het coachen.

De ontmoeting heeft plaats gevonden; er lijkt een klik te zijn.
Het 13 jarige meisje heeft eerder die ochtend gezegd; “Eindelijk is er iemand die mij echt begrijpt”.

Het begin is er.
Ik ben erg benieuwd naar het vervolg hiervan.
Dit is een bijzonder moment voor Vrouwen coachen Meiden!
Een gecoacht meisje dat een nu een jong meisje zal gaan coachen.

Wat een mooie wederkerigheid!

Geplaatst in Nieuws.