benefiet van carree

Update over het faillissement van Vrouwenplatform Carree, 25 juni 2020

Het in april 2020 uitgesproken faillissement zit nu, eind juni 2020, in het eindstadium. In de periode na het bekend worden van het faillissement zijn de projectleiders druk bezig geweest om de projecten onder te brengen bij andere organisaties. En het ziet er nu naar uit dat de projecten Vrouwen Coachen Meiden, De Nieuwe Toekomst en Wereldmeiden doorgang kunnen vinden bij andere organisaties. De coronaperiode heeft weer duidelijk gemaakt hoe nodig het werk van Carree is voor de positie van meisjes en vrouwen. Het spijt ons enorm dat er voor een stichting als Carree in deze tijden geen financiële mogelijkheden meer zijn om deze projecten te huisvesten. We zijn blij dat de projecten toch doorgang kunnen vinden bij andere organisaties.

Deze website blijft in de lucht zolang het faillissement nog niet helemaal is afgehandeld, maar wordt niet meer geactualiseerd.

Aan iedereen die bij Vrouwenplatform Carree betrokken was: hartelijk dank voor de jarenlange steun die wij als organisatie hebben ontvangen.

 

 

Geplaatst in Nieuws.