Werkervaringsplek bij Carree!

Dianne Boksebeld is via de Gemeente Zwolle en het project Kracht on Tour bij ons gestart op een werkervaringsplek op ons secretariaat. Dianne wil zich graag even voorstellen:

Mijn naam is Dianne Boksebeld en via mijn werkcoach bij de gemeente kreeg ik de kans om hier een werkervaringsplek op te doen. Dit lijkt tot nu toe een hele goede combinatie te zijn.

Ik ben bewust alleenstaand moeder geworden van 2 prachtige kinderen. In het verleden ben ik altijd werkzaam geweest in de commerciële wereld en eigenlijk wilde ik weleens in een non-profit organisatie werken om te kijken en vooral te ervaren of dat zoveel anders is.

En eigenlijk hoop ik met deze werkervaringsplek weer de kracht in mezelf te vinden en dat het werken met kinderen uiteindelijk goed te combineren is. Een overzicht met al onze medewerkers en bestuursleden kunt u hier vinden.

Geplaatst in Nieuws.