Aanbod van werk in ICT of techniek???

Heeft u vacatures binnen techniek of ICT? En zoekt u mensen? Dan heeft Vrouwenplatform Carree een fantastisch aanbod voor u! Donderdag 27 september 2018 organiseren wij een bijeenkomst in het stadion van PEC Zwolle om vrouwen te informeren over vacatures bij ICT of technische bedrijven in de regio. 

Wij zetten ons met het project Eigen Kracht Werkt in voor meer instroom van vrouwen in technische en ICT beroepen. En willen het imago van deze beroepen onder vrouwen verbeteren door het organiseren van een informatiebijeenkomst over de kansen op werk binnen deze sectoren! Wij werken samen met Techniekpact en Werkbedrijf Zwolle.

Wij hebben een groot netwerk van vrouwen en vrouwenorganisaties en richten ons binnen dit project op:

  • Vrouwen die op zoek zijn naar een (nieuwe) baan, eventueel als zijinstromer;
  • Vrouwelijke statushouders of vrouwen met een migrantenachtergrond;
  • Vrouwen die een overstap willen maken naar een andere branche.

Informatiebijeenkomst

27 september organiseren wij een ochtend- en avondprogramma (9.30-11.30 en 19.30-21.30) waarin u als bedrijf de kans krijgt om in gesprek te komen met deze vrouwen en uw bedrijf en vacatures te presenteren. U krijgt de mogelijkheid om de aanwezigen te informeren over:

  • Wat voor aanbod van werk heeft u?
  • Wat heeft u als bedrijf te bieden?
  • Wat zijn de toekomstmogelijkheden bij uw bedrijf?
  • Wat heeft u nodig om deze vacatures in te kunnen vullen?

Na de gezamenlijke presentaties door aanwezige bedrijven gaat u met de deelnemers in gesprek om tot een passende match te kunnen komen. Wij denken mee over hoe we vraag en aanbod beter op elkaar aan kunnen laten sluiten! En welke vervolgstappen er nodig zijn, dit in overleg met u. Daarnaast kunnen wij uw aanbod delen binnen ons netwerk van vrouwen en vrouwenorganisaties in Overijssel.

Contact

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met de projectleider Jojanne Lageveen via jlageveen@vpcarree.nl of 06-15258350.

Geplaatst in Nieuws.