Samen aan de slag: serie De tafel van één

Waar sta jij op dit moment? En waar zou je naar toe willen groeien? Tijdens De tafel van één, gestart op dinsdagochtend 29 oktober, gaan vrouwen samen met andere vrouwen in gesprek om over een volgende carrièrestap na te denken.

“Het is best spannend om met vrouwen die je niet kent aan tafel te gaan, maar het levert zoveel op. Anderen kijken toch anders naar jou dan jij naar jezelf kijkt.”

De tafel van één; een reeks gratis tafelgesprekken en workshops om dieper in te gaan op de volgende stap in iemands carrière. Speciaal bedoeld voor vrouwen die tijd voor zichzelf vrij willen maken om te kijken naar hun loopbaan. In zes weken bedenkt een deelnemer een concreet en helder doel. Daarbij verzamelt zij genoeg lef om de stap te durven nemen en is haar netwerk in kaart gebracht.

Tijdens de zes bijeenkomsten wordt nagedacht over: ‘Wat wil ik nou echt?’ en ‘Hoe kan ik dat bereiken?’. Vrouwenplatform Carree organiseert dit samen met WOMEN Inc. Dit format is al meerdere malen succesvol door het gehele land succesvol toegepast.

Deelnemers krijgen waardevolle tips van andere vrouwen en gaan werken aan een persoonlijk doel. De positiviteit die je aan tafel voelt kan een deelnemer net dat ene zetje geven dat iemand nodig heeft.

Samenwerking VP Carree met WOMEN Inc, vanuit Alliantie Samen Werkt Het!

 

Geplaatst in Nieuws.