Tafel van één - Samen aan de slag!

Terugblik Samen aan de slag!

Waar sta jij op dit moment? En waar zou je naar toe willen groeien? Tijdens De tafel van één ga je samen met andere vrouwen aan de slag met jouw volgende stap. Een geslaagd project in 2019. Lees meer in deze terugblik over Samen aan de Slag!

De tafel van één is een manier om er voor jezelf achter te komen welke stap je wilt gaan zetten en hoe jij dat kan bereiken. Je gaat in gesprek met andere vrouwen die ook een stap willen maken. De één wil weer terug aan het werk of meer uren gaan werken, de ander wil vrijwilligerswerk gaan doen of (weer) gaan studeren.

Zes ochtenden kwamen vrouwen bij elkaar aan een gezellige tafel. Elke week één keer. Samen met de andere vrouwen gingen vrouwen aan de slag met persoonlijke doelen. Tijdens de tafelgesprekken en workshops werd er nagedacht over: ‘Wat wil ik nou echt?’ en ‘Hoe kan ik dat bereiken?’

In die zes weken kregen vrouwen waardevolle tips van andere vrouwen. Er werd gewerkt aan persoonlijke doelen. De positiviteit die je aan tafel voelbaar is, kan iemand net dat ene zetje geven om verder te komen.

Deze zes dinsdagen stonden in het teken van de tafel van één:

  • Dinsdag 29 oktober
  • Dinsdag 5 november
  • Dinsdag 12 november
  • Dinsdag 19 november
  • Dinsdag 26 november
  • Dinsdag 3 december

Dit is een project van WOMEN Inc. dat wij hebben gefaciliteerd in regio Zwolle.

In 21 januari 2020 staat er een reünie gepland. Zo kunnen de vrouwen elkaar op de hoogte houden en blijven inspireren.

Geplaatst in Nieuws.