Projecten

Wij zijn een platform voor vrouwen uit Overijssel en voeren daarnaast een aantal projecten uit.

Wereldmeiden

Wereldmeiden is een maatjesproject waarin een divers samengestelde groep meiden al sportend hun netwerken voor elkaar ontsluiten en van elkaars leven en achtergrond leren. Maatschappelijke diensttijders sporten een half jaar lang 1 keer per week samen met meiden met een vluchtelingachtergrond.

Lees meer….

Eigen Kracht Werkt!

Met het project Eigen Kracht Werkt heeft Vrouwenplatform Carree zich ten doel gesteld om meer vrouwen en meiden te enthousiasmeren voor beroepen in de technische sectoren en de IT. Dit project hebben wij uitgevoerd in opdracht van de provincie Overijssel en in aansluiting op de notitie doorontwikkeling Techniekpact Oost 2020, periode 2016-2019.

Eén van de doelen is het tegengaan van de mismatch op de arbeidsmarkt binnen de technische sector en tegemoet komen aan de sterke toename van de vraag binnen de sectoren van gekwalificeerd personeel. Een ander doel is de doorstroom en scholing van zittend personeel bevorderen.

Lees meer….

De Nieuwe Toekomst

De Nieuwe Toekomst is een project voor vrouwen die te maken hebben gehad met huiselijk geweld. De aanpak bestaat uit een groepstraining, gevolgd door een periode van persoonlijke coaching.

Lees meer....

Wereldvrouwen!

Met het project Wereldvrouwen zet Carree zich in om vrouwen met een vluchtelingenachtergrond te ondersteunen bij het opbouwen van een nieuw leven in Nederland. Lees meer….

Filmmateriaal