Even voorstellen… Betty Jelier

Ik ben Betty Jelier-Kiestra, geboren en getogen Groninger, maar nu al weer zo’n 20 jaar wonende in Overijssel. Sinds een paar jaar wonen we (=man onze 2 jongens van 8 en 10) met veel plezier in Wijhe. Sinds 2018 ben ik zelfstandige. Als fondsenwerver help ik stichtingen en maatschappelijke initiatieven aan geld en andere middelen voor de realisatie van hun mooie projecten. 

Hiervoor benader ik vermogensfondsen en vermogende stichtingen en zoek ik in en buiten mijn uitgebreide netwerk naar samenwerkingspartners. Ik werk het liefst mee aan projecten waarmee kwetsbare doelgroepen kunnen worden geholpen.

Ik word gedreven door waarden als naastenliefde, solidariteit en rechtvaardigheid. Ik ben dankbaar voor en trots op waar en bij wie ik geboren en opgegroeid ben en de kansen en de mogelijkheden die ik heb (gehad) in het leven.

Met mijn kennis en vaardigheden wil ik mensen (verder) helpen die dat geluk niet hebben (gehad) om te kunnen zijn en doen wat ze willen.

Ik heb er dan ook veel zin in om me samen met collega’s, vrijwilligers en samenwerkingspartners van VP Carree in te zetten voor een betere en vrolijke toekomst voor meisjes en vrouwen in de provincie Overijssel.

Ik zal me, in de 12 uur per week die ik voor VP Carree heb gekregen, voornamelijk richten op het vinden van mooie, passende projecten voor de doelgroep en uiteraard op het vinden van geld en andere middelen voor de uitvoering van huidige en nieuwe projecten.

Voor meer informatie over mij, kun je mijn Linkedin-profiel bezoeken en natuurlijk kun je mij mailen of bellen met vragen of ideeën.

Linkedin: nl.linkedin.com/in/bettyjelierkiestra/

Email: bettyjelier@vpcarree.nl

Telefoon: 06 – 51 26 39 21

Geplaatst in Nieuws.