Even voorstellen… Lidwien Vermeulen

Vanaf 1 januari 2020 ben ik voor 1 dag per week projectleider van Eigen Kracht Werkt bij VP Carree. Hieraan voorafgaand heb ik mij drie maanden ingezet als vrijwilliger voor dit project. Eigen Kracht Werkt heeft zich de afgelopen twee jaar gericht op de bewustwording bij meiden en vrouwen voor een baan in de technische sector en IT. In 2019 hebben 446 vrouwen onze bijeenkomsten bezocht en hebben ruim 25 vrouwen een baan gevonden binnen deze sectoren. 

Ik ga me het komend jaar inzetten om meer vrouwen en meiden, dat kunnen zij-instromers, statushouders, niet uitkeringsgerechtigden etc. zijn, te enthousiasmeren voor techniek en IT. De mogelijkheden zijn legio, denk aan installatiebedrijven met de zekerheid van werk, vervoersbedrijven die op zoek zijn naar chauffeurs, IT bedrijven die programmeurs en developers kunnen inzetten; of misschien wil je wel met je handen werken en is het vak van schoenmaker een optie?

Ik ben nieuwsgierig aangelegd en probeer verbindingen tussen vrouwen en technische bedrijven tot stand te brengen, zodat we met elkaar een mooie toekomst tegemoet gaan. Als projectleider heb ik jarenlange ervaring bij diverse bedrijven. Met veel plezier ga ik mijn taken uitvoeren voor en met VP Carree.

Wil je een keer sparren wat VP Carree voor jou of je bedrijf kan betekenen? Of wil je meer informatie? Stuur me een mail: lidwienvermeulen@vpcarree.nlcarree@vpcarree.nl en ik geef je antwoord.

Geplaatst in Nieuws.